Изберете езикова версия
« Назад

Права за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА „VASSILEVA.INFO“

 

 

Настоящите Общи условия уреждат използването на предоставяните от уебсайта „VASSILEVA.INFO“ безплатни информационни услуги и ресурси и регулират отношенията между „VASSILEVA.INFO“ и всеки един от потребителите на „VASSILEVA.INFO“.

 

Потребител на „VASSILEVA.INFO“ е всяко лице, което ползва, които и да е от предоставяните чрез „VASSILEVA.INFO“ материали, информация, продукти или услуги.

 

С отварянето на уебсайта „VASSILEVA.INFO“ ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползване на сайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт и предоставените в него информация и услуги.

 

Антоанета Василева е единствен собственик на идеята и реализирането на сайта. Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани на „VASSILEVA.INFO“, са собственост на Антоанета Василева и попадат под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и останалите нормативни актове.

 

Материал, информация, софтуер, продукти или услуги, получени от „VASSILEVA.INFO“, могат да бъдат променяни, копирани, изложени, публикувани на друго място, качвани, поствани, излъчени или възпроизведени само след предварително изрично писмено съгласие на Антоанета Василева.

 

Използването на информация от „VASSILEVA.INFO“ чрез RSS канал е разрешено, в случай че това не причинява вреди на „VASSILEVA.INFO“ и ясно бъде посочено източника и име на автора /освен ако това е невъзможно/. „VASSILEVA.INFO“ си запазва правото да прекрати предоставянето на информация чрез RSS канал, без да отправя предварително известие.

 

Потребителите имат право да използват информацията и услугите на сайта единствено за лични и некомерсиални цели.

 

При ползването на „VASSILEVA.INFO“ потребителите се задължават да не използват информацията и услугите, предоставяни от „VASSILEVA.INFO“, за забранени от закона цели.

 

VASSILEVA.INFO“ се стреми да осигурява пълна и точна информация на своите потребители, без това да изключва възможността за възникване на несъответствия или пропуски.

 

VASSILEVA.INFO“ не гарантира, че уебсайтът не съдържа грешки и че достъпът до сайта е непрекъсваем. „VASSILEVA.INFO“ не отговаря за грешки и пропуски на информацията и услугите във „VASSILEVA.INFO“, както и за обновяване на информацията и осигуряване на непрекъсваема работа на сайта. „VASSILEVA.INFO“ си запазва правото да редактира страницата си и да прекратява достъпа до нея по всяко време.

 

VASSILEVA.INFO“ си запазва правото да променя ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА по всяко време и без предварително известяване. В тази връзка „VASSILEVA.INFO“ моли своите потребители периодично да проверяват и да се информират относно съдържанието на ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ. Направени промени в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ влизат в сила с публикуването им на сайта.